Jeugdwerking 2020-2021

Jeugdwerking blijft voor Sikopi een van de belangrijkste pijlers!
Het jeugdbeleid, zowel op sportief als sociaal vlak, blijft voor Sikopi één van de belangrijkste ankerpunten. Een goede jeugdwerking zorgt voor stabiliteit en perspectief naar de toekomst toe. Sikopi wil daarom ook graag vol inzetten met alle mogelijke middelen om de jeugd bij Sikopi een uitstekende ontwikkeling aan te bieden.


Technische trainingen door topcoach: Rudi Ramaekers

Rudi Ramaekers, de allereerste coach die in eender welke ploegsport wereldkampioen werd met België in 1991, zal net als vorig seizoen individuele technische trainingen geven aan spelers over alle leeftijdscategorieën heen. Een persoonlijke aanpak is hierbij het sleutelwoord. Technische bagage is de basis voor elke korfballer, Rudi zal dit met al zijn kennis en ervaring overbrengen aan de jeugdspelers van Sikopi.


Nick Bossant wordt ambitieuze trainer van U16

Een injectie van externe ervaring is een tweede actie die Sikopi onderneemt om de jeugdwerking te optimaliseren. Nick Bossant van HMKC zal de U16 onder zijn vleugels nemen. Hij wordt daarin bijgestaan door Xander Dries. Nick speelde altijd in de regionale jeugdselecties en barst van de ambitie om zijn trainerskwaliteiten uit te bouwen. De U16-ploeg van Sikopi is het ideale platform om dit team, en hemzelf als toekomstig seniortrainer, klaar te stomen voor de toekomst.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide