Terug naar Clubinfo

Lid worden

Wil jij lid worden van Sikopi? Dan ben je uiteraard erg welkom!

Dit is de procedure die je moet volgen om alles praktisch & administratief in orde te brengen.

 1. Vraag een lege KBKB-aansluitingskaart.
  Deze kan je bekomen bij Ronny Michielsen: secretaris@sikopi.be. Je hebt deze kaart nodig indien je spelend lid of adherent wenst te worden. Een adherent is een lid dat officiële functies voor de KBKB mag uitvoeren (bv. ploegbegeleider). Indien je jonger bent dan 18 jaar, dan moeten je ouders ook de achterkant van deze aansluitingskaart invullen en hun goedkeuring geven voor je lidmaatschap.
 2. Vraag een lege medische fiche.
  Vraag deze eveneens aan Ronny Michielsen: secretaris@sikopi.be. Je laat deze medische fiche invullen door je huisarts. Dit is nodig omdat een arts moet bevestigen dat je gezond genoeg bent om de korfbalsport te beoefenen. De fiche is enkel nodig als je spelend lid wenst te worden. Ze is niet nodig als je adherent wenst te worden.
 3. Digitale foto.
  Ronny Michielsen neemt een digitale foto die in het Twizzit-systeem geplaatst zal worden. Deze dient als foto voor jouw licentie. Hij is enkel nodig indien je spelend lid wenst te worden en is niet nodig indien je adherent wenst te worden of wanneer je je kind aansluit bij de benjamins (kindjes van de bewegingsschool).
 4. Bezorg deze documenten terug aan Ronny Michielsen in één envelop. Bezorg de ingevulde KBKB-aansluitingskaart en de medische fiche terug aan Ronny Michielsen. Hij zal ervoor zorgen dat deze documenten naar de korfbalbond worden opgestuurd en de korfbalbond zal Sikopi een licentie bezorgen. Zodra de licentie in ons bezit is, kan je deelnemen aan officiële wedstrijden.
 5. Vraag een spelerstenue en trainingspak.
  Uiteraard heb je een spelerstenue en trainingspak nodig indien je wenst deel te nemen aan de wedstrijden. Deze kledij kan je bekomen bij Katie Muys: katie.muys@sikopi.be. Voor deze spelerstenue wordt een waarborg van € 50 aangerekend.
 6. Betaal je lidgeld door storting van onderstaand bedrag op rekeningnummer BE36 0682 0730 4181. Maak steeds vermelding van je naam en voornaam bij deze storting.
Lidgelden seizoen 2019-2020
Steunend lid€ 40
Adherent€ 60
U6Jeugd€ 90
U8 en U10Jeugd€ 155
U12 en U14Jeugd€ 190
U16 en U19Jeugd€ 190
Vanaf °2000Kern€ 235
Vanaf °2000Gewestelijke€ 180
Vanaf °2000Recreanten€ 140
Indien er in eenzelfde gezin drie jeugdleden zijn aangesloten, kan er een korting van 10% op de lidgelden worden toegekend.


Veel succes bij Sikopi !

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide