Het korfbalweekend van bompa Rik

Onze C-tjes kregen de punten cadeau (0-5) van een erg gehandicapt Scaldis (veel gekwetsten).

Onze RESERVE-ploeg speelde nog voor een titel en liet dat ook blijken via een overduidelijke 7-13-overwinning. Scoorden voor Sikopi: Johan 2+1s, Mathias 4,Christoph 2, Sarah 1, Pippa 3.

scaldisA
Foto’s: Jan Van Brempt. Meer foto’s kan je bekijken via deze link.      

De A-ploeg speelde uiteindelijk gelijk met 19-19. Even na de rust scoorde Nikki 6-11 en leek het erop dat we een knappe zege in de wacht zouden slepen, maar een wilskrachtig Scaldis sloop stilletjes dichterbij, vooral door een raakschietende David Peeters. Ingekomen Yve lukte nog 17-18 en Pippa met een “losse” 18-19, maar David kreeg het laatste schot, ondanks een hengelen aan de paal (?).

Spijtig van die laatste zenuwslopende minuten, want voor het overige kunnen we spreken over een snelle en vrij sportieve wedstrijd, zoals we er regelmatig geen meer zien. De gelijke stand bewijst maar eens te meer hoe de huidige ploegen aan elkaar gewaagd zijn.

Het scorebord: Lars 1s, Jeroen 2, Steffi 1, karen 1, Nils 1, Johan 4+1s, Nikki 4, ingekomen Pippa 2, Yve 1.

Merk het grote aandeel van de dames: 8 van de 19!

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide