Heropstart trainingen

We hebben jullie gemist!

We hopen in de eerste plaats dat iedereen het nog goed stelt in deze bijzondere tijden. Gisteren hebben we het fijne nieuws gekregen dat de trainingen terug kunnen opgestart worden, op een veilige manier uiteraard! En wat hebben we jullie en het korfbal gemist. We hebben onze beentjes al ingesmeerd en staan te popelen om onze geliefde sport terug te beoefenen.

De trainingen zullen in deze fase natuurlijk anders verlopen dan we gewend zijn. Om een veilige en prettige training te garanderen, zal Sikopi verschillende veiligheidsmaatregelen nemen. Een duidelijk overzicht van alle deze maatregelen wordt begin volgende week gecommuniceerd en zal duidelijk zichtbaar op het terrein worden opgehangen.

We gaan ook niet meteen vol van start en starten met 1 x per week trainen op vrijdag. Zet 22 mei en de volgende vrijdagen maar al in je agenda. We zien er ongelooflijk naar uit om jullie terug te zien!


➡️ TRAINING – VRIJDAG 22 MEI 2020 
  • 18:00 – U12 & U19
  • 19:15 – U14 & U16
  • 20:30 – Kern

Stay safe!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide