We gaan voor een vol vak in Herentals!

Onze U12-toppers spelen nu zaterdag om 10.15 u. hun gedroomde kruisfinale tegen Temse in het Bloso-complex in Herentals! 

Er worden 2 supportersbussen ingelegd, die om 8.30 u. stipt vanop Sikopi (A. Van Cauwelaertlaan) zullen vertrekken. Om 12 u. keren we vanuit Herentals terug naar onze club, waar we nog kunnen nagenieten met een hapje en een drankje.

Er zijn nog een 60-tal zitplaatsen vrij, dus laat zaterdag gewoon alles vallen en schreeuw met z’n allen onze U12-toppers luidkeels naar de finale!


PRIJS

 • Bus (heen en terug) + toegangsticket
  • Vanaf 16 jaar: € 15
  • Onder 16 jaar: € 7 (enkel bijdrage voor bus)

   Opgelet: het verschuldigde bedrag wordt cash afgerekend op de bus bij de busverantwoordelijken Yves Peeters en Els Cammaerts.
   Graag gepast geld!


   Zorgeloos parkeren aan Sikopi (zonder parkeerschijf) kan op het braakliggend terrein tussen onze accommodatie en de biodroom.


 • Zorg je zelf voor vervoer?
  Dan kan je een toegangsticket reserveren voor de prijs van € 8. Kinderen onder 16 jaar mogen gratis binnen. Een armbandje (als toegangsbewijs) zal dan voor je klaarliggen. 

  Let op! De parking aan het Bloso-centrum in Herentals is zaterdag niet beschikbaar voor supporters!


INSCHRIJVEN

Tickets reserveren, met of zonder busvervoer, kan nog tot en met woensdagmiddag bij Tom De Gent.


Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide