Haperende afwerking deed cadetjes de das om

SIKOPI A – ASKC A: 3-4

 

A: Johanna, Zahra / Kaylee, Kobe (1), Tuur (1)
V: Hanne, Janne (1), Joppe / Lars, Yari

SIKOPI start met een blits-aanval en de eerste kans is een doorloper van Johanna die jammerlijk naast gaat. Het zal de voorbode zijn voor de rest van de wedstrijd. Tuur mist nog een ver schot en dan is het tijd voor ASKC om onze mand te bestoken. Na de zevende kans valt onvermijdelijk het doelpunt. Een minuutje later kan Kobe gelijkmaken en draaien de vakken. Met de eerste aanval komt ASKC via een ver schot opnieuw op voorsprong en dan zet onze verdediging alles dicht. De ploeg van Schoten zal welgeteld nog 3 kansen krijgen in de eerste helft. SIKOPI bestookt de mand onophoudelijk, maar enkel Janne vindt het gaatje. We zijn dan half weg de eerste helft. Mooie inlopers, korte kansjes, verre schoten (ik tel nog 15 kansen); SIKOPI scoort niet meer in de eerste helft. 

Na de peptalk is het tijd voor Tuur om zijn duivels te ontbinden. Onhoudbaar schiet hij van alle kanten en een mooie doorloper valt binnen. We staan weer gelijk. Een licht toegekende strafworp brengt ASKC snel terug op voorsprong en dan krijgt SIKOPI de bal er niet meer in. De schoten van Yari missen scherpte en het vizier van Janne staat ook niet meer scherp.

We verliezen belangrijke punten in een wedstrijd waar we de betere ploeg waren, maar de afwerking haperde. SIKOPI scoort 3 op 38 kansen, ASKC 4 op 25. Dit moeten we rechtzetten in de terugwedstrijd.

1STE HELFT

05:45  0-1  ASKC (Afstandsschot)
06:58  1-1  Kobe Delbaere (Afstandsschot)
07:18  1-2  ASKC (Afstandsschot)
10:16  2-2  Janne Peirsman (Afstandsschot)
15:35  2-3  ASKC (Strafworp)

2DE HELFT

31:22  3-3  Tuur De Pus (Doorloopbal)
32:34  3-4  ASKC (Strafworp)

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide