Halve finales Beker van België: scholieren

Zaterdag 18 april
SCHOLIEREN: halve finales Beker van België

Vobako - ScaldisVobako – Scaldis: 7-8

Op Sikopi, onder een stralende lentezon waren we getuige van twee spannende wedstrijden. In de eerste halve finale nam Vobako in de eerste helft het voortouw. Dankzij het reboundoverwicht van vooral de dames, kon Vobako de eerste helft uitlopen naar een 6-3-voorsprong. In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, al kwam Scaldis nu iets gretiger uit de hoek. Vobako speelde nu alsof het dringend een achterstand moest inlopen en stapelde de onnauwkeurigheden op. Langzaam sloop Scaldis dichterbij om in de eindfase erover te gaan.

Eindstand 7-8.

 

 

akcAKC – Boeckenberg: 9-8

In de tweede halve finale nam Boeckenberg de beste start en liep het al snel drie doelpunten uit. Boeckenberg gaf de beste indruk maar toch stokte de aanval. Langzaam kwam AKC dichterbij, zodat we gingen rusten met een 4-4 gelijke stand. Na de rust gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe. Het was tenslotte AKC dat in de laatste twee minuten het laken naar zich toe kon halen.

Eindstand 9-8.

 

Foto’s en verslagen: Jan Van Brempt

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide