Gelijkspel voor U12 tegen Scaldis

Woensdag 29/03/2017
U12: Scaldis – Sikopi: 2-2

Na een geslaagde openingsmatch op het veld, die winnend met 7-4 werd afgesloten tegen KCBJ, trok onze U12 op woensdag 29 maart 2017 naar Scaldis. We wisten dat dit een te duchten tegenstander is, doch we hebben meer en meer het gevoel: “Laat maar komen, wij trainen hard en zetten steeds stappen verder in de goede richting!”

A: Joppe – Thomas – Hannah – Hannelien
V: Rob – Jef – Mette – Lio

Wissels :

10′ : Staf voor Rob
17′ : Rob voor Thomas
20′ : Soetkin voor Hannah
30′ : Hannah voor Lio
30′ : Thomas voor Jef

Verslag:

Wij startten vanuit een goede en geconcentreerde organisatie in de eerste helft. Scaldis kreeg weinig kansen en zelf hadden we wat pech met de afwerking. De 0-0-ruststand was dan ook terecht. Mooie verdediging, dat zien we graag!

In de tweede helft leken we voor een stunt te gaan zorgen. We bleven verzorgd korfbal spelen, zowel in aanval als verdediging en daardoor liepen wij 0-2 uit! 0-1 via Rob – assist Joppe en 0-2 Joppe na een steun van Soetkin! We bleven strijden tot het einde en hoewel Scaldis via twee verre shots nog een gelijkspel uit de brand sleepte, waren wij allen meer dan tevreden met onze positieve prestatie!

Met veel inzet en verzorgd gespeeld team, op naar de volgende tegenstander.

Ploegafgevaardigde Tom

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide