Fier op onze jeugd en jeugdwerking!

Een terugblik op het seizoen 2015-2016

MultiMove en U8

In deze groep komen er steeds meer kindjes bij, wat wil zeggen dat de betrokken trainers schitterend werk leveren. Knap allemaal!

U10

Wat een ploegje… zoveel potentieel! Waar het bij aanvang van het seizoen nog moeilijk was te ballen, gaat het nu eens zo vlot. Nu speelden deze kleppers zelfs 6-5 tegen de bekerwinnaar, na een onwaarschijnlijke wedstrijd! Dit toont aan dat goede jeugdbegeleiding erg belangrijk is.
De kinderen zijn steeds enthousiast en komen talrijk trainen en wedstrijden spelen. Dat stemt me heel gelukkig. Nice job trainers!

U12

Het U12-team slaagde erin reekswinnaar te worden door in de allerlaatste thuiswedstrijd te winnen tegen het sterke Voorwaarts en dit met mooie 6-3-cijfers! Dit talentenploegje deed dit zowel tijdens de voorronde op het veld, in de zaal als tijdens eindronde op het veld. Een hele dikke proficiat voor heel het team; dit is gewoonweg subliem! Ook hier zien we steeds een zeer talrijke opkomst van de kinderen. Zalig!

U14

De meisjes en jongens van de U14 speelden een zeer goede voorronde op het veld, waardoor de verwachtingen voor de zaal groot waren. Daar werd echter iets te wisselvallig gespeeld en de twee nederlagen tegen Verde speelden ons parten. We eindigden uiteindelijk toch op een mooie 5de plaats.
Zij slaagden er toch zeer knap in om de 1/2 finale van de Beker van België te halen op het veld en nu – in eindronde op het veld – zullen we mooi 2de eindigen! Nice job gasten!

U16

Bij de start van het seizoen verwelkomden we met veel plezier enkele nieuwe gezichten. Ondertussen integreerden ze zich al zeer goed in de groep én in de club. We hebben goede wedstrijden afgewisseld met minder goede, maar toch zijn we een zeer hechte groep en amuseren we ons. Goed bezig gasten! Heel fijn om met jullie te werken!

Bedankt aan alle trainers/coaches voor jullie onuitputtelijke inspanning voor onze toekomst: de jeugd!

Steven Muys
Jeugdcoördinator

 

1 reactie

    • rudi op 23 mei 2016 om 09:13
    • Reageer

    Bedankt voor het mooie overzicht Steven. Jeugdwerking is inderdaad de peiler van elke gezonde vereniging. En bij Sikopi gaat de jeugdwerking jaar na jaar in stijgende lijn.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide