Fatale laatste minuut!

A-PLOEG

@Willy Zakeriesen Op deze foto: Nikki Van Poucke

@Willy Zakeriesen
Op deze foto: Nikki Van Poucke

Heel de eerste helft en nog een stuk van de tweede toonde SIKOPI zich de betere ploeg. Via 3-6, 4-8, 5-9, werd met 7-9 gerust. Het werd in de tweede time nog 9-13, maar dan startte AKC een agressief offensief met veel “contact” en SIKOPI zou daar uiteindelijk door verliezen. Hardies lukte 6 minuten voor tijd de gelijkmaker: 16-16. Pippa gaf ons nog even hoop, maar AKC slaagde erin om nog 2 doelpunten extra te scoren: 18-17.

Een onterecht verlies voor SIKOPI. In alle sporten viert bruut geweld hoogtij, want het wordt niet afdoende bestreden en daarentegen zelfs beloond. Jammer dat ook onze mooie korfbalsport niet ontsnapt aan die geweldcultus.

Scoorden voor SIKOPI:

Johan (2 + 3s), Yve (3 + 1s), Nils (3), Nikki (2), Pippa (2), Steffi (1)

B-PLOEG: vlammende laatste 5 minuten!

Sofie, Mathias en Jeroen brachten SIKOPI 3x aan de leiding, maar het werd eerst 3-3 alvorens “the Rabbits” hun voorsprong konden bestendigen en opdrijven naar een 6-11-ruststand. Als dat bij de start van de 2de time door Jeroen nog in 6-12 veranderde, bleek het schaap al lang in huis, maar AKC ging plots een fel offensief ontketenen en wat wij ook deden om die opmars te breken, ging het naar 11-13. De redding kwam via Karen met schot en stip door Jeroen omgezet in 11-15, enkele minuten voor tijd! Onze verdediging hield stand en ingekomen Johan L. bediende Sofie: het werd 14-16! Oef!

Scoorden voor SIKOPI:
Jeroen (4 + 1s), Sofie VU (3), Mathias (3), Joni (2), Karen (2), Jago (1)

 

C-PLOEG: geen probleem!

De openingstreffer was dan wel voor AKC, maar Eva effende meteen. Sarah bracht SIKOPI 1-2 voor en Johan en Christoph bewerkten de 1-4. De rust werd bereikt met een riante 3-8.

In de 2de time werd de kloof nog groter door de trefkracht van vooral Johan en Xander: 6-15.  Een verwoed eindoffensief van AKC geraakte niet verder dan 11-17.

Scoorden voor SIKOPI:
Johan L. (6), Xander (3), Eva (3), Christoph (2), Sarah (1), Niels (1), ingekomen Steve (1)

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide