Eerste zege is binnen!

 

FANIONS

De Nederlandse ref en linesvrouw hielden het huidige ‘contact’korfbal stevig onder de duim, zodat het wel spannend werd, maar niet te brutaal. Dat leverde SIKOPI al meteen 2 stippen op, keurig omgezet door Yve in 2-0. We konden zelfs uitlopen tot 5-1 en 6-3, maar dan kwam Meeuwen terug tot 11-11 dankzij zijn raakschietende dames.

In de tweede time werd het nog 12-12, maar door het betere verdedigingswerk van onze dames en de grandioze prestatie van Yve, met gepaste hulp van Johan en Lars, werd nog in de eindfase een 7-puntenkloof geslagen: 25-18. 

Scoorden voor SIKOPI:

Yve (7 + 4s), Steffi (3), Lars (3), Johan (4 + 1s), Rani (1), Nils (1), Nikki (1)

 

RESERVEN

Na een wisselende eerste helft (de score ging van 3-0 over 5-7 naar 11-9 bij de rust), liepen onze spelers uit naar 16-9, om af te ronden met een 19-13-winst, ruim verdiend. Joni Junes deed haar eerste wederoptreden na een lange herstelperiode en haar vakgenoten gaven haar de kans om 3x te korven!

Scoorden voor SIKOPI:

Jeroen (7), Mathias (6), Joni (3), Michelle (1), Jago (1) en Arne (1)

 

C-PLOEG

Onze C-tjes bleken nooit in gevaar en namen snel de leiding. Pas bij 6-1 lukte Meeuwen een tweede korf, maar meer dreigen lukte niet. Het werd een vlotte zege: 15-6.

Scoorden voor SIKOPI:

Christoph (4), Xander (3), Niels (3), Johan (2), Sarah (2), Sara (1)

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide