Eerste Lazy Friday schot in de roos!

SIKOPI ging vrijdag 5 september van start met een nieuwe reeks Lazy Friday. Deze editie stond in het teken van Brazilië. Tom had tijdens zijn trip aldaar de knepen van het vak geleerd om op ambachtelijke wijze een Leftbank Caiperinha te maken. En het moet gezegd zijn, ze smaakten overheerlijk en gingen als zoete broodjes over zijn toogbank.

Ondertussen waren ook Ludo en Robby in de keuken in de potten en pannen aan ’t roeren en toverden kip en rijst met een Braziliaanse saus op de borden van de hongerigen die zich hadden ingeschreven. Een hele avond was het lekker gezellig in onze omniruimte; het was dus een meer dan geslaagde opening van een nieuw seizoen Lazy Friday.

Noteer nu alvast de volgende editie in je agenda. Wat het thema zal zijn op vrijdag 3 oktober, maken we later nog bekend. Maar ook nu zullen we proberen om de inschrijvers aangenaam te verrassen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide