Een namiddagje Sikopi-AKC, door de ogen van bompa Rik

C-ploeg: geen probleem! 16-9

De C-ploeg liep al vlug 4-0 uit en bereikte de rust met 7-3. In de tweede helft dreef Nina de score op tot 9-3. AKC kwam dan even terug, tot Yapsi de 10-7 bestelde. Niels bleek in een echte schotdag, maar ook Johan scheen zijn scherpte te hebben gevonden.
Scoorden voor de Rabbits: Niels 5, Johan 5, Nina 2, Xander 1, Yapsi 1 en Jago 1.

B-ploeg: toffe ploegprestatie, beloond met 14-11!

Evenwichtige start met Christoph en Mathias: 2-2. Vervolgens speelde Arne zich meermaals in de kijker: 4-2. Jeroen lukte 5-2, Arne 6-3, Christoph zette een vrijworp om in 7-3, Mathias met een lay-up 8-3. Verder mikte Christoph 9-5 op het bord. Rust 9-6.

Jeroen zorgde dan voor een 4-puntenvoorsprong: 10-6, maar dan kwam een AKC-offensief tot 10-10! Michelle en Christoph sloegen gepast terug en Zoë deed dapper mee: 13-10! Het was echter een verbazende Arne die de eindstand vastlegde. 

A-ploeg: ten onder in een partijtje anti-korfbal…

Een vrij behoorlijke eerste helft eindigde op 8-8, nadat Sikopi meestal aan de leiding bleef. In de tweede helft veel zwaar spel, wat geen reclame is voor het “korfbalcontactsport”. Veel rumoer en betwistingen in het nadeel van Sikopi, dat daar geen tegenzet voor vindt, met een 14-19 verlies als gevolg.

Opnieuw een nederlaag voor onze fanions en hoewel de competitie reeds gespeeld is, blijven de supporters wachten op die nieuwe overwinning. Koppen naar boven en voluit gaan voor winst in de laatste match tegen Scaldis!!

Voor Sikopi scoorden: Johan 3, Lars 2, Joni 2, Pippa 2 en Yve 2, Nikki 1, Nils 1 en Jeroen 1

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide