Eddy Leenaards overleden

Met droefheid melden wij het overlijden van Eddy Leenaards, erevoorzitter van Sikopi.
 
Eddy is jarenlang voorzitter geweest van Sikopi. Eddy zorgde samen met zijn bestuursleden voor de gouden jaren van Sikopi. Hij was voorzitter op het moment dat Sikopi geschiedenis schreef door als eerste Belgische club Europees Kampioen te worden in Lissabon. Tijdens het winnen van de laatste zaaltitel van Sikopi in ’99 was Eddy ook trotse voorzitter.
 
Eddy was een echte CEO (nog voor dat dit woord goed en wel bestond). Met zijn leiderschapskwaliteiten en visie liet hij Sikopi groeien als club. Naast de overduidelijke sportieve successen, zorgde Eddy en zijn bestuursleden ook voor een nieuwe omniruimte en een kwalitatief grasveld. Eddy zijn engagement ging ook verder dan Sikopi zelf en hij was onder meer oprichter van Korfbal 2000. Hij was een mede-bezieler van het 2-vakken korfbal.
 
Na zijn voorzitterschap bleef Eddy nog steeds een trouwe Sikopi supporter. Hij stond klaar met advies voor nieuwe bestuursleden en miste geen enkele wedstrijd. Samen met zijn vrouw Liliane en goede vrienden Jaak en Frieda Geenard.
 
We wensen Liliane & familie veel sterkte met hun verlies. ♥️
 
Je kan de familie condoleren via deze link: https://www.uitvaartzorg-delelie.be/condoleren/…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide