De Warmste Training 2017

Sikopi organiseert voor de tweede maal ‘De Warmste Training’ in het teken van Music for Life op 22 december. Het wordt een prachtig evenement waarop jullie niet mogen ontbreken. 

We zijn nu volop bezig met het opstellen van de deelnemerslijsten. Indien je je nog niet hebt opgegeven, dan kan je dat doen bij de verantwoordelijke van de respectievelijke ploegen. 
De ploeg die verhoudingsgewijs het meeste spelers afvaardigt, wordt die avond ook gehuldigd en krijgt een jaar lang de titel van ‘De Warmste Ploeg’.

We rekenen op jullie medewerking en massale opkomst. Het is een hartverwarmende gebeurtenis om iedereen van de club bij elkaar te brengen vlak voor kerst.

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je meehelpen op de avond zelf? Neem contact op met Walter De Roeck, Dennis Troost of Jeroen Van de Velde.

Jullie kunnen natuurlijk al starten met sponsoren. Het zou fantastisch zijn als we het bedrag van vorige editie kunnen evenaren.

Surf snel naar www.dewarmstetraining.be!

Sportieve en warme groeten

Het Warmste Training Team

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide