Terug naar Stuur ons een bericht

Wegbeschrijving

Adres SIKOPI vzw:
August Van Cauwelaertlaan, 2050 Antwerpen (Linkeroever)

  • Met het openbaar vervoer:
    Tram 3, 5, 9 en 15 richting Linkeroever, halte ‘A. Van Cauwelaert’.
  • Vanuit Antwerpen Ring (R1):
    Richting Gent door de Kennedytunnel. Dan eerste afrit na de tunnel ‘Linkeroever’ (nr. 6) nemen. Aan de eerste verkeerslichten rechts, tot aan de derde verkeerslichten. Hier sorteer je je op de linkerrijstrook en draai je 180° naar links (terugdraaien op het tegenovergestelde rijvak). De tweede straat rechts is de August Van Cauwelaertlaan. De accommodatie bevindt zich aan de linkerkant van de straat.
  • Vanuit Gent (E17):
    voor de Kennedytunnel, afrit Rotterdam – Haven 500-2000 nemen (= linkse afrit). Deze volgen tot afrit 7, rechts nemen richting Linkeroever Waaslandtunnel. Bij de splitsing van de rijvakken, het rechterrijvak nemen en volgen tot de dubbele verkeerslichten (ESSO-benzinestation). Daar rechtsaf tot aan de volgende verkeerslichten (einde van de straat). Hier draai je rechtsaf en neemt vervolgens de tweede straat rechts (= August Van Cauwelaertlaan)
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide