Catba-Sikopi: ten onder in helse match

Zondag 12/02/2017
A-PLOEG: Catba-Sikopi: 18-16

Ten onder in helse match

Foto: Jan Van Brempt. Klik op de foto om naar het album te gaan.

De start van de wedstrijd was supersnel: 2-2 na 2 minuten spelen (via o.a. Joni Junes en Enya Michielsen). Johan Moons bracht Sikopi op 2-4 voorsprong, maar Catba kwam weer gelijk en het spelbeeld bleef hetzelfde. Johan Moons en Lars Mattheyses zorgden voor de 5-6 en na een nieuwe gelijke stand ging Sikopi rusten met een 7-9-voorsprong, dankzij goals van Johan Moons, Karen Van Brempt en Nils De Bremaeker.

In de tweede helft lukte Johan Moons van achter de paal de 7-10, maar Catba rukte op naar 9-10. Nikki van Poucke scoorde de strafworp voor 9-11. Het furieuze slotoffensief van Catba werd eerst nog opgevangen door Karen Van Brempt (10-12), Nikki van Poucke (11-13), Nils De Bremaeker (13-14) en Enya Michielsen (15-15). Dan stortte Sikopi echter in elkaar als een kaartenhuis en kwam Catba weer gelijk: 15-15. Nils de Bremaeker deed de hoop nog even opflakkeren met 15-16, maar met een strafworp en enkele shots trok Catba het laken naar zich toe: 18-16.

Hiermee is voor Sikopi jammerlijk de hoop op promotie in de zaal vervlogen. Het team zal zich nu moeten toeleggen op de eindronde van het veld, waarin de kaarten voor promotie gunstiger liggen.

 

B-PLOEG
Catba-Sikopi: 16-21

Winst met 5 punten

Na een 2-0 voor Catba nam Sikopi vlug de leiding over, met een riante 8-15 voorsprong tot gevolg. In de tweede helft kon Catba terugkomen, maar Sikopi hield stand en klokte af op een winst met 5 doelpunten verschil: 16-21.

Scoorden voor Sikopi: Christoph Van Steelandt (5), Mathias Van der Linden (4), Arne Van Bavel (4), Leen Gallemaers (3), Xander Dries (3), Eva Beeusaert (1), Indra Delbaere (1) en Linda Lamein (1).

Foto: Jan Van Brempt. Klik op de foto om naar het album te gaan.

 

C-PLOEG
Catba-Sikopi: 14-12

Verdiende overwinning voor Catba

Catba opende de score, maar Sam Muys vereffende voor Sikopi. De thuisploeg rukte op naar 3-1 en bleef tot aan de rust op voorsprong met 7-6, ondanks tegendoelpunten van Luka Snoeck, Jelle Van der Linden en Steve Verdonck (2x). De gelijkmaker van Sam Muys zorgde voor een hoopvolle start van de tweede helft, maar weer was Sikopi op achtervolgen aangewezen, ondanks de nodige wissels. Met 3 goals van Niels Van Brempt en 2 van Nina Arens ging het naar 14-12. Catba won zo verdiend, na een wedstrijd met ondermaatse Sikopi-verdediging en passing.

Foto: Jan Van Brempt. Klik op de foto om naar het album te gaan.

Henri Mattheyses

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide