Cadetten verwerken bekerwedstrijd met winst tegen KCBJ!

KCBJ – Sikopi: 5-7

A: Johanna – Kaylee – Kobe (1+1s) – Yari (1)
V: Janne (1s) – Hanne (2) – Tuur (1) – Joppe

cadkcbj

Na een pak rammel op zaterdag van het sterke AKC, was het afwachten hoe de cadetten het er vanaf zouden brengen op zondagochtend in Betekom. De wedstrijd van zaterdag was blijkbaar goed verteerd, want onze Rabbits domineerden de ganse match. Al na twee minuten mag Yari volledig vrijstaand van kortbij binnenleggen, nadat Janne hem vanuit het verdedigingsvak aanspeelt met een hele lange bal over heel het veld. Onoplettendheidje van KCBJ, die toch snel gelijkmaken via een doorloper van hun snelle dame. Janne vanop de stip en Hanne via doorloper laten de vakken weer draaien met een 1-3-stand. Weer is daar die snelle dame om de aansluitingstreffer te maken. Kobe is al een tijdje de mand aan het bestoken en eindelijk valt er eentje van ver binnen, maar weer is daar diezelfde dame en weer met een inloper. Tuur knalt met een ver schot de ruststand op 3-5.

In de twee helft blijven we even dominant, maar de afwerking faalt. De onhoudbare KCBJ-dame maakt er dan met haar vierde doorloper 4-5 van. Kobe is sluw in de omdraaier, krijgt zijn heer in de rug en zet zelf om vanop de stip. Hanne knalt daarop van ver binnen, waarna KCBJ via vrijworp de eindstand kan vastleggen.

Knappe match van onze cadetten, die voor het eerst niet bevreesd waren om die afstandsschoten te nemen. De steunen werden goed belopen en we hadden totaal reboundoverwicht door de goede opstelling. Met wat meer geluk bij de afwerking hadden we er een stuk of 15 kunnen maken.
Man van de match was Joppe, die blijkbaar een stage had gelopen in Spanje. Sterk in de steun, altijd alert, meerdere steals en geen enkele fout in verdediging.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide