Cadetten verweren zich waardig tegen sterk AKC

SIKOPI – AKC: 1-6

A: Yari (1) – Kobe – Johanna – Zahra/Kaylee
V: Tuur – Joppe – Hanne – Janne

Als laatste match van de heenronde spelen we thuis tegen het sterke AKC, dat al zijn wedstrijden heeft gewonnen en gemiddeld 12,5 doelpunten per wedstrijd maakte. We weten dat de focus dus moet liggen op de verdediging en dat deden vooral onze meisjes wonderwel. De AKC-dames komen niet tot een enkel doelpunt. AKC opent de score, maar Yari kan een minuut later gelijkmaken met een korte kans. De verdediging zit goed maar helaas kan niet iedereen constant geconcentreerd blijven en het zijn de onoplettendheden die worden afgestraft. We gaan rusten met een 1-4-stand.

Na 2 minuten in de tweede helft wordt het 1-5, maar dan zet het vak van Johanna de boel vast. Het spel van AKC is heel stereotiep en de bezoekers komen niet verder dan wat schoten van ver. Zo weinig initiatief hadden we nu ook weer niet verwacht van een ploeg met zoveel ervaring. Ons ploegje – met een paar eerstejaars, een beginnelinge en een pupil in de rangen – laat zich niet doen. Helaas vallen onze kansjes niet binnen, want we hadden wel een goaltje meer verdiend. De opdracht was de schade te beperken en deze opdracht werd goed volbracht. Knap werk cadetten.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide