Cadetten spelen sterke tweede helft tegen Putse

29/03/2015
Sikopi – Putse: 5-5

A: Hanne (2) – Janne (2) – Tuur – Joppe
V: Johanna – Kaylee – Kobe (1) – Yari

cadetten

Foto: Sikopi – Putse, tijdens Beker van België

 

Nadat we Putse op zaterdagmiddag hadden ingeblikt met 6-1 in de kwartfinale van de beker, moesten we op zondagmorgen opnieuw tegen Putse aantreden in de competitie. Omdat Putse de wedstrijd niet wilde verschuiven naar een later uur, moest de wedstrijd gespeeld worden om 9.00 u., wat door de omschakeling naar zomeruur eigenlijk 8.00 u. was. 

Onze cadetten zijn duidelijk niet wakker. Hanne kan wel onmiddellijk scoren op doorloper maar dan moet Sikopi het spel ondergaan. We komen echt tekort op alle vlakken en de weinige kansen gaan er niet in, zodat we gaan rusten met een 1-4-achterstand.

De tweede helft begint niet veel beter en we denken dat we de boeken dicht mogen doen, maar dan worden onze Rabbits wakker. De combinaties beginnen vlot te lopen, we zetten heel slim de steunen en we worden bijzonder gevaarlijk voor de korf. Vanaf nu staat er nog maar één ploeg op het veld, maar we missen veel kansen, zelfs een strafworp. Hanne kan opnieuw scoren via doorloper maar ook Putse scoort er nog eentje, zodat we tien minuten voor tijd 2-5 achter staan. Kobe krijgt veel ruimte, schiet van ver binnen en laat de vakken draaien. Dan is het eindelijk tijd voor Janne om na al die missers (ze was in de tweede helft wel onhoudbaar) twee mooie doorlopers binnen te leggen en de stand op 5-5 te brengen.

Indien de wedstrijd nog twee minuten langer zou hebben geduurd, hadden we Putse 2 keer op evenveel dagen de broek afgedaan. Nu moesten we genoegen nemen met een gelijkspel.
Knap weekend van onze cadetten!

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide