Cadetten: Putse – SIKOPI: 10-5

A: Tuur (1) – Lars / Joppe – Hanne – Janne (2)
V: Kobe – Yari – Johanna (1+1p) – Kaylee / Zahra

Na een vervelende en slepende blessure kwam Hanne voor het eerst dit seizoen in actie. Het was een knap debuut tegen de ploeg die tweede werd op het nationaal tornooi! De vakken werden een beetje herschikt en Hanne en Janne mocht samen de aanval openen. Het is Tuur die met een knappe doorloper de score opent, maar Putse kan onmiddellijk gelijkmaken. In de volgende aanval is Johanna onhoudbaar en zij brengt ons weer op voorsprong. Putse kan opnieuw snel gelijkmaken en zelfs op voorsprong komen. Dan is het de beurt aan Janne om te scoren met alweer een inloper. Putse komt na een onoplettendheid weer op voorsprong. Johanna vindt Kobe met een mooie dieptepass, Kobe aarzelt niet maar wordt foutief gehinderd en de bal gaat op de stip. De strafworp wordt gemist, maar in de volgende aanval is Kobe weer te snel voor zijn heer, die er dan maar niets beter op vindt om Kobe als een volleerd voetballer te tackelen. Opnieuw de bal op de stip en deze keer zet Johanna wel om. Dan is het weer de beurt aan Putse om een domme verdedigingsfout af te straffen. Vlak voor rust hangt Janne met opnieuw een doorloper de bordjes weer in evenwicht. Wat een knap spel van SIKOPI. Mooie combinaties, veel kansen en onze aanvallers zijn onhoudbaar voor de Putseverdediging. Wauw!

Bij de start van de tweede helft zien we nog een paar mooie SIKOPI-aanvallen, maar de bal gaat er niet in. Aan de andere kant worden opnieuw domme fouten afgestraft en dan is de veer van SIKOPI gebroken. We krijgen geen deftige aanval meer opgezet, lijden veel balverlies en alles wordt statisch en rommelig. SIKOPI scoort niet meer in de tweede helft en Putse kan zonder goed te spelen er nog vijf binnenleggen.

We gaan van deze wedstrijd enkel de eerste helft onthouden en dan weten we dat we een prima ploegje hebben. Als we nu dit goede spel een hele wedstrijd kunnen volhouden en vooral geconcentreerd kunnen blijven in verdediging, dan gaan we nog wedstrijden winnen.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide