Cadetten nipt niet…

ASKC – SIKOPI: 9-8

A: Kobe (4) – Tuur (1) – Kaylee – Zahra / Celine
V: Yari – Joppe – Johanna (1) – Janne (2)

cadetjesOp een zondagochtend om 9.00 u. een wedstrijd spelen in Schoten, is nooit een pretje. We moesten sterkhouder Hanne missen voor deze cruciale wedstrijd en ook Lars was ziek, maar wilde zijn ploeg niet in de steek laten en kwam met buikpijn op de bank zitten. In de veldcompetitie wonnen we van ASKC met 4-5, in de zaal verloren we met 3-4. We wisten dus dat het alle kanten uit kon en het werd een bijzonder spannende wedstrijd.

Een heer van ASKC opent de score, maar Kobe maakt snel gelijk op de doorloper. De ploegen scoren om beurten en we zien nog een mooie vrijworp van Janne, een korte kans van Kobe en een doorloper van Janne. Bij de rust is de stand 4-4. 

Na de rust is het ASKC dat het eerste scoort, maar Tuur maakt snel gelijk met een knappe doorloper van achter de korf. Dan is er concentratieverlies en veel balverlies bij onze Rabbits en ASKC loopt uit tot 8-5. Kobe is onhoudbaar, maar zijn vele doorlopers gaan allemaal naast en een hele mooie wordt onterecht afgekeurd. Kobe’s heer durft niet meer dicht te verdedigen en dan schiet hij maar van ver binnen om de stand op 8-6 te brengen. Johanna schiet ook binnen en we geloven er weer in. Met nog twee minuten op de klok maakt ASKC de 9-7. SIKOPI haalt nog alles uit de kast en Kobe loopt zelfs een inzakkende heer voorbij om de 9-8 te maken, maar de tijd ontbreekt om nog gelijk te maken.

Dit was heel spijtig. Maar niet getreurd. KCBJ verloor dit weekend van Putse zodat we nog naar Herentals kunnen als we op 7 maart thuis winnen van KCBJ.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide