Cadetten kampioen!

Sikopi – Joki: 4 – 0

A: Tuur – Lars /Marie – Paulien – Janne
V : Jari – Kobe (1) / Julie – Lena/Ashley – Hanne (3)/ Kaylee

Ook bij de cadetten zou de beslissing op de laatste speeldag vallen. We moesten thuis het sterke Joki partij geven en moesten de volle buit pakken om kampioen van de reeks te worden. Met meer dan honderd toeschouwers was er een sfeer als in grote dagen. De talrijk opgekomen Joki aanhang was er een beetje van onder de indruk, maar niet zo onze cadetten. Door de luidruchtige aanmoedigingen stegen ze boven zichzelf uit.

In de eerste 10 minuten zagen we een aantal mooie Sikopi aanvallen, schoten van Tuur en rebounds van Pauline. De bal wilde er evenwel niet in. Onze verdediging stond sterk en gaf niet veel kansen weg, maar ook Joki was er een paar keer dicht bij.

Ons tweede aanvalsvak kwam heel sterk voor de dag en iedereen kwam tot kansen. Doelpogingen van Kobe, Hanne, Jari en Lena, maar ook nu vonden we het gaatje niet. De verdediging deed het reuze. Lars en Tuur waren zeer geconcentreerd, Paulien pakte de steals en Janne gaf zelfs een heuse pan. Ruststand 0-0.

In de derde periode was het even zweten wanneer Joki twee vrijworpen kreeg en Sikopi niet echt kansen kon creëren. Onze cadetten lieten een hele zaal nagelbijten om dan in de laatste periode hun duivels te ontbinden. Hanne opende de score met een mooi schot achter de korf. Sikopi was permanent gevaarlijk en enkele minuten laten speelde kobe met een sluwe pas Hanne vrij voor de korf waarop haar tegenstreefster de fout beging. Hanna zette zelf de penalty beheerst om. Twee minuten later was het opnieuw Hanna die met een knappe assist van Jari met een doorloopbal het derde doelpunt maakte. Ook Kobe pikte nog zijn goaltje mee, waarna de applausvervangingen konden gebeuren.

Dit was genieten voor supporters, spelers en coaches. Wat een knap seizoen en wat zijn deze cadetten gegroeid ! Proficiat aan de coaches om dit te hebben gerealiseerd. Proficiat aan de cadetten voor zoveel inzet.

We zien al een paar talentjes in de kiem, maar blijven trainen is de boodschap.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide