Cadetten gemotiveerd “over en weer”

SIKOPI – Verde: 4-2

A: Hanne (1) – Zahra – Yari (1) – Kobe
V: Johanna (1s) – Kaylee – Tuur (1) – Joppe

Sfeerbeeld jeugdstage

Om hun laatste competitiewedstrijd van de voorronde van het veld af te werken, moesten de cadetten even over en weer van de stage in Herentals. Geen probleem voor onze youngsters die goed aan de wedstrijd starten. De aanvallen gaan goed rond en de heren brengen goed de steunen. De dame van Zahra zakt bij elke aanval van Hanne in en Zahra kan enkele keren knap worden aangespeeld met een aantal mooie kansen tot gevolg. Enkel pech bij de afwerking hield Zahra van een eerste doelpunt, maar wij zijn er zeker van, een van de volgende wedstrijden zal deze dame, die zienderogen progressie maakt, tot scoren komen.

Net als woensdag maakt Yari het eerste doelpunt, nu na een knappe dieptepass van Kobe. De verdediging zit goed met vooral Joppe en Kaylee die goed geconcentreerd blijven, maar toch kan Verde tegenscoren. Wanneer Kaylee gehinderd wordt bij een schot, kan Johanna ons terug op voorsprong brengen vanop de stip. Tuur kan achter de korf wegdraaien van zijn heer en de 3-1 binnenleggen. Verde speelt evenwel goed mee, creëert kansen uit het simpel rondspelen van de bal en maakt de aansluitingstreffer. Hanne kan uiteindelijk met een mooie inloper de winst veilig stellen.

Knappe collectieve prestatie van onze cadetten, die zo een 6 op 12 halen en een derde plaats in de stand. Vermits we dit ploegje alleen maar zien groeien, opent dit perspectieven voor de zaal. De boodschap is evenwel: voetjes op de grond en blijven trainen.

Bob Delbaere

1 reactie

  1. Na winst tegen de U14 van Voorwaarts en nu weer winst tegen Verde staan we zeer KNAP op de derde plaats!!

    Ik ben als jeugdcoördinator dan ook SUPER FIER!!
    En het is ook weer het bewijs dat HARD werken LOONT!!!

    Knap werk van onze cadetten maar zeker en vast ook van onze TRAINERS!!

    Een trotse jeugdcoördinator 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide