C-ploeg tegen Meeuwen: knappe ploegprestatie!

C-PLOEG
Meeuwen – Sikopi: 13-17

A: Sven – Sam – Pascale – Nina
V: Niels – Xander – Anke – Helena
R: Sara B.

Niels Van Brempt op doorbraak tijdens de match tegen Borgerhout/GW.

Niels Van Brempt op doorbraak tijdens
de match tegen Borgerhout/GW.

Op verplaatsing naar Meeuwen is nooit makkelijk en dat er langs herenzijde jong talent rondloopt, is ook geen geheim. We moesten dus onze ervaring gebruiken, wilden we de 2 punten meenemen naar Linkeroever. En van ervaring gesproken… we konden namelijk beroep doen op Pascale Ooms. Zij zorgde er mee voor dat Sikopi de Europese titel behaalde in 1991! Bedankt dat je ons uit de nood kon helpen, Pascale!

Ook mochten we Helena terug in de armen sluiten. Na een korte pauze kreeg ze de korfbalkriebels opnieuw te pakken. Welkom terug Helena! 

 

Wedstrijdverloop:

Tot aan de rust bleef een stug Meeuwen aanklampen, maar we lieten ons niet uit het lood slagen. We hadden immers nog een gemotiveerde Sara op de reservebank zitten. Zij knalde er tijdens de tweede time nog drie door de korf én lokte een strafworp uit!

Sven was blijkbaar helemaal terug van weggeweest en zijn tegenstrever zag er dan ook 6 door het mandje vallen. Het voelde blijkbaar goed om terug met zijn vroegere vakgenootje te mogen samenspelen. Ook Sam wist er in dat vak 3 van ver te scoren. In het andere vak werden de goals verdeeld onder Sara 3x, een sterkspelende Niels 3x en Xander 2x.

Dit is nog maar eens het bewijs dat we over een goed shot beschikken en daarvan moeten we ook steeds uitgaan. Proficiat team!

Coach Steven

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide