Borgerhout/GW-SIKOPI: tweede helft te veel

A-PLOEG: Tweede helft te veel!

Onze fanionploeg deed schitterend werk in de eerste helft, maar had veel beter moeten afwerken. De 5-8-ruststand werd in de tweede speelhelft in enkele minuten tijd weggekegeld: 8-8. Nog vijfmaal zou het gelijk worden, tot 13-13. Wanneer Borgerhout/GW echter nogmaals op voorsprong kwam, kon bij 15-13 enkel Yve nog milderen op stip tot 15-14.

Zelfs een gelijkspel kon er niet meer af. Onze verdediging moet het 50 minuten kunnen houden! Misschien volgende maal?

Scoorden voor SIKOPI:
Yve 4, Johan 4, Lars 2, Joni 2, Nils 1 en Nikki 1

B-PLOEG: Elke helft 2 korven te weinig

De rust werd bereikt met 7-6 in het voordeel van Borgerhout/GW, nadat we 3-5 en 4-6 op voorsprong stonden. Arne effende bij de aanvang van de 2de helft: 7-7. Maar dan drong Borgerhout/GW nog harder aan en geraakte zelfs aan een 15-10! Drie wissels brachten enige verbetering teweeg, want Jeroen, Rani en ingekomen Christoph konden de kloof tot 18-16 terugbrengen.

Scoorden voor SIKOPI:
Jeroen 4, Christoph 3, Arne 3, Johan L. 2, Rani 2 en Mathias 2

 

C-PLOEG: Christoph uitblinker

SIKOPI nam al vlug na 3-3 resoluut de leiding zodat de ruststand kon ingaan met een 5-9-voorsprong. Met enige nochalance kwam die in de tweede helft nog in gevaar: 10-10, maar Zoë, Nina en Niels zorgden dan voor een 10-13-zege.

Scoorden voor SIKOPI:
Christoph 4, Yapsi 3, Niels 3, Zoë 2 en Nina 2

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide