Boeckenberg – SIKOPI: lang standgehouden!

Foto: Jan Van Brempt

Foto: Jan Van Brempt

Boeckenberg A – SIKOPI A: 28-22

Beide ploegen konden niets meer winnen of verliezen en moesten dus enkel zorgen voor een leuke wedstrijd. SIKOPI lukte erin tot een stuk van de tweede helft verdedigend stand te houden (15-15), maar bezweek dan door de overmacht van de Boeckenbergse prijsschutters. Het werd nog 28-22. 

Scoorden voor SIKOPI: Yve 6, Johan 4, Lars 4, Nils 3, Pippa 2, Joni 1, Sofie 1, Steffi 1

 

Boeckenberg B – SIKOPI B: Onterecht verlies!

Foto: Jan Van Brempt

Ook de reserven van Boeckenberg konden kampioen spelen, maar SIKOPI wou dat verhinderen. Zij zouden daarin ook gelukt zijn zonder enkele twijfelachtige beslissingen bij duidelijke spelfouten. Het werd 7-8 bij de rust en een paar minuten voor het einde stond er nog 17-18 op het scorebord. Eindstand: 19-18. Onze reserven speelden een zeer knappe wedstrijd op hoog niveau.

Scoorden voor SIKOPI: Christoph 5, Jeroen 4, Nikki 3, Arne 3, Mathias 1, Karen 1

 

 

Boeckenberg C – SIKOPI C: op een sukkeldrafje

Heel deze wedstrijd kabbelde gelijkopgaand naar een 4-4-ruststand en in de tweede helft naar 10-10, één minuut voor tijd. Toen mikte Boeckenberg de winninggoal binnen: 11-10.

Vier spelers lukten 2 korven: Sam, Sarah, Johan en Xander. Luka en Nina scoorden elk 1x.

 

Junioren: Riviera – SIKOPI: 15-18!

Veel te weinig supporters waren er om de stunt van onze herboren juniorenploeg mee te maken! Ik wens hier dan ook alle spelers en hun coach van harte te feliciteren en wens hen nog veel succes in de toekomst! Tof!

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide