Behoorlijke match, maar pech bij afwerking.

Cadetten: SIKOPI A – Putse A: 5-8

A: Johanna (1) – Hanne – Yari (1) – Lars
V: Janne (1s) – Kaylee/Zahra – Kobe (2) – Tuur

Janne Peirsman en Zahra Keunen

Van onze vorige wedstrijd tegen Putse op het veld gingen we alleen de eerste helft onthouden. Onze cadetten gingen toen rusten bij 5-5, om nadien met 10-5 de boot in te gaan. Nu kende het scoreverloop een omgekeerd beeld, maar evenwel niet omdat de Rabbits slecht speelden. Neen, het waren pech bij de afwerking en domme fouten in verdediging die ons de das omdeden.

In de eerste helft morste Sikopi met de kansen: een vijftal doorlopers, korte kansjes, mooie schoten… alles werd gemist. Putse daarentegen had niet veel kansen nodig om 4 afstandsschoten en 2 strafworpen binnen te leggen en zo keken we na goed 16 minuten tegen een 0-6-achterstand. Kobe was evenwel niet van plan om de handdoek te gooien en knalt er net voor rust toch eentje binnen. 

Na de pauze versiert datzelfde vak een strafworp en Janne zet om. Putse maakt nog twee doelpunten in tweede helft, telkens op doorloper na het niet geconcentreerd zijn van de verdediger. De Rabbits blijven vechten, Tuur pakt de ene steal na de andere en Yari scoort nog maar eens uit de rebound achter de korf. Kobe schiet weer binnen van ver en Johanna doet hem dat na.

Mooie remonte en vechtlust van onze cadetten. Volgens Kobe hadden we Putse kunnen pakken als de match nog 10 minuten langer had geduurd, en misschien had hij wel gelijk. Winnen van Putse in de terugwedstrijd is mogelijk, maar dan moet iedereen heel de wedstrijd gefocust zijn in verdediging zodat we die makkelijke goals niet tegenkrijgen en dan moeten we onze kansen afwerken. Trainen op die doorlopers !

1STE HELF

00:16     0-1         Putse (Strafworp)
03:15     0-2         Putse (Afstandsschot)
06:00     0-3         Putse (Afstandsschot)
06:45     0-4         Putse (Afstandsschot)
10:24     0-5         Putse (Afstandsschot)
16:19     0-6         Putse (Strafworp)
18:38     1-6         Kobe Delbaere (Afstandsschot)

2DE HELFT

24:56     2-6         Janne Peirsman (Strafworp)
26:25     2-7         Putse (Doorloopbal)
28:49     3-7         Yari Keunen (Korte kans)
33:05     3-8         Putse (Doorloopbal)
35:02     4-8         Kobe Delbaere (Afstandsschot)
37:14     5-8         Johanna Relaes (Afstandsschot)

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide