Beachtornooi recreanten gewonnen door Sikopi!

Een twijfelachtige dag: gaat het miezerig worden of komen er opklaringen en wat zon? Dat was ’s morgens dé vraag van iedereen. Het werd de tweede optie, dus de dag kon al niet meer stuk! 

Er waren maar 5 teams ingeschreven voor het tornooi, maar de aanwezige ploegen waren allemaal tevreden over het geleverde werk van het beachteam van Sikopi en het LensOnline Beachkorfbalteam.

De wedstrijden zelf waren gewoonweg goed en leuk om te zien. Er werd zowel op als naast het veld gelachen, maar niet uitgelachen. Langs Sikopi’s kant werd er vlotjes gescoord in alle wedstrijden, zonder ook maar 1 keer eens te oefenen op het beachveld, maar ja… de spelers hadden het volste vertrouwen in het trainersinzicht van onze trainster ‘Ingrid’.

Uiteindelijk won Sikopi het tornooi. De uitslagen waren niet belangrijk, wel dat alle ploegen plezier hebben beleefd en dat was één van de prioriteiten van dit tornooi. Op naar volgend seizoen en hopelijk zijn er dan meer teams aanwezig! 

Met dank aan Catba, Temse, Boechout en de Fanatics om dit tot stand te brengen! Nogmaals dank.

Ronny Michielsen

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide