B-ploeg: knappe wedstrijd!

B-PLOEG: Sikopi – Riviera: 12-8

Foto: Jan Van Brempt

Riviera lukte de openingstreffer, maar Christoph effende meteen en Jeroen, samen met Mathias, tekenden voor 3-1. Christoph potte 4-2, maar dan kwam Riviera terug tot 4-4. Vanop de stip bracht Christoph ons weer op voorsprong en Zoë dikte nog aan. Mathias volgde hun voorbeeld met 2 knappe doelpunten: 8-4. Riviera milderde dan tot 8-6, maar Nikki en Jeroen beletten verdere terugkeer: 10-6. Verder deed Christoph nog 11-7 noteren en Mathias 12-8, tevens de eindstand. 

 

C-PLOEG: winst in extremis: 13-12

eva2 nina2

Nog nooit zagen we een score zo gelijk opgaan: tot halfweg de tweede time bleef het gelijk: 11-11. Toen lukte Nina en Karen eindelijk voor een 2-puntenkloofje: 13-11. Riviera kon even voor het einde nog eenmaal scoren: 13-12.
Scoorden voor Sikopi: Niels 3, Xander 3, Yapsi 2, Nina 2, Johan 2, Karen 1.

 

A-PLOEG: grote ontgoocheling!

Foto: Jan Van Brempt

Foto: Jan Van Brempt

Het rotweer, de aanhoudende regen en opstekende storm en ook de huidige manier van wedstrijd leiden, maakten van deze eerste veldwedstrijd een grote flop. De eerste 5 minuten scheen dat niet het geval: Rani, Johan en Yve zorgden zelfs voor een 3-0-start. Via Johan met stip, Yve (ook vanop de stip) en Joni werd zelfs tot 6-2 uitgelopen. Maar toen viel onze ploeg stil en Riviera kon terugkomen tot 6-6; dit werd de ruststand.

In de tweede helft bleef nog even de hoop op een goede afloop: Rani lukte nog 7-6, Yve 8-7, Johan 9-8, maar dan breide Riviera de kous af: 9-10 en 9-11. Johan maakte er nog 10-11 van.

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide