ASKC-Sikopi kwam moeilijk uit startblokken

Zondag 09/10/2016
A-PLOEG: ASKC – Sikopi: 8-19

Speelden voor Sikopi: Enya Michielsen (2), Nikki van Poucke (2), Karen Van Brempt (3), Joni Junes (2), Nils De Bremaeker (4), Jeroen Van de Velde (3), Johan Moons (2), Lars Mattheyses (1) en Arne Van Bavel

Doorbraak van Enya Michielsen. Klik op de afbeelding om het album te bekijken.

Hadden onze fanions ASKC te veel onderschat? Het eerste kwartier was in ieder geval verrassend. Al had Enya Michielsen met haar 2de poging al succes, het werd meteen 1-1 gelijk. Nikki Van Pouke lukte dan de 1-2, maar de 2-2 volgde daarop en het werd zelfs 3-2 voor ASKC. Jeroen lukte toch weer de 3-3 en Johan Moons aan de 20ste minuut kreeg de 4de goal in de mand. Met grote tussenpozen konden Nils De Bremaeker en Lars Mattheyses een iets veiligere ruststand 3-6 bereiken.

In de tweede time zorgde Karen Van Brempt voor 3-7, Nils De Bremaeker voor 4-8 en Jeroen van De Velde voor 4-9. Arne Van Bavel verving dan Lars, die preventief aan de kant moest met een blessure, en Enya Michielsen bracht de stand op 4-10. Ook Joni Junes vond haar schot terug: 4-11. Karen Van Brempt volgde met 5-12, Nils De Bremaeker met 6-13 en 6-14, Jeroen Van De Velde met 7-15, Nikki met 7-16, Johan Moons met 7-17, Karen Van Brempt weer met 7-18 en Joni Junes besloot de wedstrijd met 8-19.

Opgemerkt: de heren schoten 10x raak, maar onze dames schoten er toch ook 9 binnen en dat was lang geleden! Nils De Bremaeker blonk ook uit, zowel met zijn 4 treffers als in de rebound. Knappe tweede helft van de hele ploeg, en nu op naar de zaal, waar we binnen 4 weken Riviera treffen in de openingswedstrijd. Iedereen op scherp!

 

B-PLOEG: ASKC – Sikopi: 9-20

Klik op de afbeelding om het album te bekijken.

Gelijk bij de rust, maar de match kwam slechts in de 2de time tot leven: van 5-5 ging het naar 9-20. De raaktreffers waren van: Xander Dries en Christoph Van Steelandt elk 4x, Niels Van Brempt 3x en Arne Van Bavel 1x. Bij de dames scoorden Linda Lamein 3x, Sarah Maes en Indra Delbaere 2x en Zoë De Roeck 1x.

 

C-PLOEG: ASKC – Sikopi: 7-18

Klik op de afbeelding om het album te bekijken.

ASKC opende de score, maar het antwoord kwam snel. Bij de rust was er al een 2-8-voorsprong.

In de 2de time werd nog beter gescoord en zo werd het 7-18.

Troffen raak voor Sikopi: Steve Verdonck 2x, Sam Muys 4x, Sven De Dycker 5x bij de heren, maar de dames deden het ook niet slecht: Luka Snoeck 4x, Nina Arens 2x en Leen Gallemaers 1x.

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide