Andy en Marc verlengen samenwerking

Andy Gilles blijft ook volgend seizoen T1 van Sikopi.

De samenwerking met Andy loopt prima en we zien heel duidelijk de progressie die hij heeft verwezenlijkt met deze ploeg. Na het wegvallen van een aantal sterkhouders wisten we al voor de start van het seizoen dat dit een overgangsjaar ging worden. De coach heeft een aantal jonge spelers kansen gegeven en dat is een belangrijke stap naar de toekomst toe.

Ook de interactie met T2 Marc Mattheyses loopt prima. Marc is iemand met een karrenvracht aan ervaring en hij zal ook volgend jaar de ploeg bijstaan als T2.

Andy Gilles:

Ik vind het enorm leuk om nu als T1 te kunnen werken voor de club waar ik als speler 12 geweldige seizoenen heb gekend en de grootste successen uit mijn carrière heb meegemaakt. De spelersgroep is een mooie mix van ervaring en jeugd waar zeker nog veel progressie in zit. Tijdens deze zaalcompetitie hebben we al laten zien dat er potentieel in de groep zit. Dit moeten we zeker volgend seizoen verder uitbouwen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide