Al meer dan 100 treffers voor Indra Delbaere

IndraIndra Delbaere scoorde vorig weekend haar 100ste doelpunt in een officiële KBKB-wedstrijd dit seizoen. Voor de juniorenwedstrijd Kwik A – Sikopi A stond de teller van Indra op 98 en het duurde zaterdag niet lang of het 99ste en 100ste doelpunt konden bijgeschreven worden, alsook nummer 101 en 102. Met nog drie competitiewedstrijden te gaan en misschien een finale, kan zij dat aantal nog optrekken. Onnodig te zeggen dat Indra dit nooit kon zonder de steun van een “schitterende ploeg“. 55 doelpunten werden gemaakt in de zaal en tot hiertoe 47 op het veld.

Zoals algemeen geweten zijn de scorende dames in het Belgische korfbal dun gezaaid, wat dit dus toch een opmerkelijke prestatie maakt voor een meisje van amper 17 jaar oud. Vorig seizoen bleef Indra nog steken op 84 doelpunten bij de junioren, maar in de eindronde van het veld, waar zij alle wedstrijden in de eerste ploeg van Sikopi speelde, deed ze er als 16-jarige nog 10 bij om af te klokken op 94 en zo Sikopi mee te helpen aan een plaats in de kruisfinale.

Dikke proficiat aan het TEAM, want daar werden uiteraard ook wat steuntjes en rebounds aan voorafgegaan.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide