Afwerking laat U16 in de steek

Zondag 25/11/2018
U16A: Rijko – Sikopi: 12-8

Fien (3/13), Liesl (1/11), Marian (1/13), June, Celine (0/7), Stan(1/2), Sebastiaan (0/3), Casper (0/2), Fjor (0/5), Kobe (2/35)

Dit was een sterke match van onze U16A. Waar ik vorige week nog klaagde dat we amper 52 kansen namen, stond de teller nu op 91 en werd er bij wijlen heel mooi en snel gespeeld. Er zat vechtlust in de ploeg en we gingen nu wel resoluut voor de kansen. Alleen liet de afwerking ons in Rijkevorsel in de steek. Enkel Fien werkte behoorlijk af (23%), Stan gooide aan 50%, maar die gooit dan weer te weinig (1 op 2) en de rest kreeg het vizier niet scherp zodat het team maar een zeer povere 9% afwerking kan voorleggen. Maar Rome werd ook niet op één dag gebouwd.

We weten nu al beter hoe we de kansen moeten nemen en op training zullen we werken aan die shots. Ook de paal- en reboundposities moeten beter, dus we weten wat te doen. Deze jongens en meisjes hebben veel potentie en komen er wel. Geef ze nog wat tijd en de resultaten zullen volgen.


Verslag: Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide