Adri Van Bavel nieuwe T2

We kijken heel erg uit naar de opstart van de competitie in het seizoen 2021-2022. Het technisch comité kern heeft dan ook niet stilgezeten in tussentijd.

Marc M. heeft beslist om te stoppen als T2 bij de kern en wil zich opnieuw meer gaan focussen op onze jeugdwerking. We willen Marc erg bedanken voor zijn inzet de voorbije twee seizoenen. Onze Marc heeft zich de afgelopen jaren op zoveel verschillende vlakken ingezet om van Sikopi te maken waar het nu staat. We willen hem niet alleen bedanken voor zijn T2-periode, maar ook voor alle talloze voorgaande taken die hij op zich nam en dit altijd met een zeer groot hart voor Sikopi.

Merci Marc! 

Adri Van Bavel zal vanaf volgend seizoen de rol van T2 opnemen naast Andy. Veel introductie heeft Adri niet nodig op SIKOPI … Adri startte zijn coachcarrière in NL bij Volharding en Blauw-Wit als T1. Hij heeft nadien een lange periode als T1 bij Temse gewerkt en nadien als T2 bij Voorwaarts. Na enkele seizoenen bij Scheldevogels in Nederland keert Adri dus terug naar zijn roots op SIKOPI.

We wensen Andy & Adri alle succes toe voor de toekomst!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide