Nieuws

De laatste 20 jaar is Vastgoed CHASE actief als vastgoedmakelaar in de regio Antwerpen. Vanuit Wilrijk en Hoboken bereikt ons immokantoor met een doelbewuste strategie een grote regio. En met succes. We verkopen elke dag een pand. Van woningen en appartementen tot gronden en opbrengsteigendommen. We zetten daarbij maximaal in op een doordachte mediacampagne, snelle bezichtigingen en werken met kopersprofielen. Zo kunnen we kort op de bal spelen. Wenst u een professionele en vrijblijvende schatting? Vul dan dit formulier in en CHASE neemt spoedig met u contact op. Of spreek Rudy Ramaekers - 0496 93 10 74 - gerust aan voor meer informatie. Hij is tijdens de kerntrainingen & kernwedstrijden steeds aanwezig.

 

Onze U17 spelen de halve finale in Herentals. Kom je mee supporteren?

 

Zondag 12 maart om 12u00

@ Sport Vlaanderen Centrum Herentals

Sikopi start in maart met een nieuwe wielerclub. Bij SITRAPI willen we wekelijks vrouwen en mannen van alle leeftijden op een toegankelijk tempo laten fietsen (met de koersfiets) en sporten. Heb jij zin om mee te fietsen? We rijden onze ritten standaard één maal per week op zaterdag of zondag en vertrekken om 10u00. De eerste rit vindt plaats op zaterdag 4 maart. We houden een gelijkmatig tempo aan en streven sterk naar een gemiddelde snelheid tussen de 23 km/u en 25 km/u bij aankomst. Uiteraard wordt er wel verwacht dat deelnemers geen probleem hebben om verscholen in de groep te kunnen rijden aan een gemiddelde snelheid van 25 km/u.

Het lidgeld voor 1 jaar bedraagt € 50 en moet voor 1 maart gestort worden op rekeningnummer BE74 3630 9584 2407. Alle leden nemen verplicht een verzekering (€ 40) bij de Vlaamse Wielrijdersbond - Nieuw lidmaatschap | VWB.be - Vlaamse Wielrijdersbond en zijn dan gelijk verzekerd voor persoonlijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand). Leden van SITRAPI worden automatisch lid van Sikopi vzw, krijgen een lidkaart, en genieten van o.a. 10% korting op alle dranken en krijgen gratis toegang tot alle zaalwedstrijden van SIKOPI. Wie meerijdt met groepsritten van SITRAPI moet lid zijn van onze wielerclub. Kandidaat leden kunnen 2 x gratis meerijden in een groepsrit vooraleer lid te worden. Heb je nog vragen? Stel ze aan initiatiefnemers Guy Junes of Walter De Roeck of stuur een mailtje naar voorzitter@sikopi.be

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven!

 

Jurgen Scheers wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe T2 bij Sikopi/Chase.

Onze recreanten wonnen het Nationaal Recreantentornooi. Ze mogen de wisselbeker Jacques Van Orshoven mee naar huis nemen.

De kern van Sikopi nodigen alle Sikopi-leden en sympathisanten uit op de Sikopi nieuwjaarsborrel.

We starten met een hapje en een drankje met je Sikopi-team. Vanaf 23u kunnen de dansbenen bovengehaald worden.

Datum: vrijdag 27 januari

Startuur: 20u30

Locatie: Sikopi korfbalclub (August Van Cauwelaertlaan)

De familie Van Buynder meldde ons het droeve nieuws dat Octavie Bernaers is overleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zaalcompetitie is halverwege. Een goed moment om een sportieve balans op te maken van onze teams.

 

 

 

 

03/12/2022 - Eerst was er de fantastische brunch en spelletjes voor de kinderen.  Daarna kwam de Sint met 2 van zijn kompanen om een praatje te slaan en ook cadeautjes uit te delen.
Het was een hartverwarmend feest, waar jong en oud, kinderen, ouders, grootouders, overgrootouders, organisatoren en andere sympathisanten heel erg blij van werden.
Tot volgend jaar lieve Sint !

Op zondag 27 november organiseert Adri Van Bavel een exclusief Calvados VIP arrangement op Sikopi.

De proeverij wordt gegeven door Wannes Borghgraef (invoerder Ciders/Calvados uit Frankrijk) en onze Adri Van Bavel (voedingsspecialist Delhaize). Je krijgt een assortiment aan drankjes en hapjes (van voorgerecht tot nagerecht) die inbegrepen zijn in de ticketprijs.

 

Doe jij mee aan de Sikopi WK pronostiek?

 

Klik hier, maak een account en word lid van de groep "Sikopi". 

 

 

Op zaterdag 22 oktober organiseerden we onze 2e editie van het recreantentornooi met als inzet de wisselbeker "Roger Muys". Temse werd de verdiende winnaar op een dag vol korfbalplezier. Hier vind je de uitslagen en enkele foto's terug.

26/08/2022 - Bij Sikopi kan je terecht voor jouw event op maat en Sikopi leden hoeven geen huur te betalen. Het Sportcentrum Henri Matttheyses bevindt zich op Antwerpen Linkeroever in een schitterende groene zone vlak naast de middenvijver.  We zijn zeer goed bereikbaar met de wagen via afrit Linkeroever en er is een tramhalte op 250m.  Elk event kan je bij ons organiseren. Denk aan bedrijfsfeesten, vergaderingen, teambuildings, familiefeesten, trouwfeesten, dansparties, verjaardagsfeesten, BBQ, sporttornooien, enz. Je kan gebruik maken van ons gezellig Sikopi Café, kunstgrasvelden, beachterrein, natuurgrasvelden, muziekinstallatie, sportmateriaal en nog veel meer.  We denken met jou mee na over de verschillende mogelijkheden en helpen je om jouw event zoveel als mogelijk op jouw maat te organiseren. Ben je nog op zoek je naar een locatie voor jouw event, klein (vanaf 20 personen) of megagroot (tot 500 personen)? Neem dan contact op met Walter De Roeck - voorzitter@sikopi.be - 0496 96 45 33.

Flint, Joppe & Soetkin werden geselecteerd voor België U17. Proficiat met jullie nationale selectie!

De familie De Bremaeker organiseert weer één van haar legendarische quizen op Sikopi. 

Kom jij mee quizen?

Doe mee aan de Koekenbak van Sikopi en bestel de lekkerste Jules Destrooper koekjes via Trooper! Per bestelde doos gaat er een bedrag naar Sikopi.

Je bestelling van koekjes wordt begin december geleverd op Sikopi. Net op tijd voor de feestdagen, de bomma bedankt je nu al! Je kan dus gerust per ploeg samen bestellen.

Vraag ook zeker rond bij familie, collega's, vrienden, buren. Er zijn namelijk overal fans van Jules Destrooperkoekjes!

 

Klik hier verder naar de webshop.

We vernamen laattijdig het overlijden van Nelly Pooters (ex-voorzitster van Sikopi) op 4 september 2022. Nelly was de weduwe van Karel Geens, ook lid van Sikopi en steeds actief binnen de KBKB. 

 

Onze deelneming aan de familie.

De lidgelden van seizoen 2022-2023 dienen betaald te worden voor 11 oktober 2022. Klik hier door om je lidgeld meteen online te betalen.

De korfbalbond poste in augustus een update van de ledenstatistieken van alle korfbalclubs. Met onze 223 spelende leden zijn we de 5e grootste korfbalclub van België. Daar zijn we heel trots op!

Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering op donderdag 8 september werd ons jaarverslag  gepresenteerd door de Raad Van Bestuur.

Geert Peirsman en Gwen Pycke werden officieel gestemd als lid van onze Raad Van Bestuur. Je kan ons jaarverslag hier nalezen.

Onze darts-club SIDAPI is in volle groei. Ze schrijven vanaf dit competitiejaar twee teams in in de competitie. Vorig jaar was SIDAPI 1 al duidelijk veel te goed voor hun reeks. Ze behaalde dan ook een mooie promotie naar een sterkere reeks.

                                                                            

Op zaterdag 3 september werd er een U11 tornooi georganiseerd op Sikopi. Dit tornooi werd 4 tegen 4 gespeeld. We hadden maar liefst 12 enthousiaste teams die het beste van zichzelf gaven. Klik verder voor enkele foto's van al dit jong sportief geweld!

Onze U17 trok vorig weekend op stage als laatste wapenfeit van hun voorbereiding. Na beëindiging van het tornooi op AKC vertrokken we met 3 goed vol geladen wagens richting Wenduine. Onder leiding van Marc "Octopussy" Mattheyses wisten we op voorhand dat het een bewogen weekend zou worden. En dat werd al snel duidelijk ... Aangekomen op de camping met 12 spelers kregen we te horen dat er geen "groepen" van meer dan 8 personen toegelaten werd op camping Esmeralda van Marc. Ondertussen was het bijna 19u, wat rondbellen in de buurt, maar er was niets te vinden waar we terecht konden. Wat verder in Cadzand konden we echter wel terecht op camping Wielewaal.

Nadat de tentjes recht stonden trokken we met een beetje vertraging richting Knokke voor een etentje in de plaatselijke Ellis Burger en we sloten de dag af met een drankje op een zwoel terras.

26/08/2022 - Op volgende data gaan de jeugdtrainingen terug van start:

U17, U15 en U13 zijn reeds gestart...

Vrijdag 2 september om 17u45 (aanwezig om 17u30) - U11 & U9
Zaterdag 3 september om 10u00 (aanwezig 9u45) - U7 en U5
 
Is het voor jou niet duidelijk in welk Team je dit seizoen speelt klik dan even hier.
26/08/2022 - Op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september organiseren we tijdens de training van uw kind een informatiemoment voor alle ouders van alle jeugdspelers van Sikopi. We geven je alle informatie die je nodig hebt en je zal uiteraard op alle vragen dit je hebt een duidelijk antwoord krijgen. Toon je betrokkenheid naar je kind & onze vereniging. Klik dit moment dus nu al vast in je agenda!
 
  • Vrijdag 16 september om 17u45 - ouders van U9, U11 en U13
  • Vrijdag 16 september om 18u45 - ouders van U15 en U17
  • Zaterdag 17 september om 10u00 - ouders van U7 en U5
 
We bespreken op dit infomoment volgende onderwerpen en afspraken: trainingen, wedstrijden, communicatie; sportkledij; algemene werking van Sikopi

18/08/2002 - Janne Peirsman werd weer opgeroepen voor de nationale selectie U21 die zal deelnemen aan het EK in Teressa (Spanje) van 28 september tot 2 oktober 2022. We zijn erg trots dat onze Janne haar land mag gaan verdedigen en zich kan meten met de beste korfballers van Europa van haar leeftijd.

Dikke proficiat, Janne!

18/08/2022 - De Raad van Bestuur heeft besloten om de horeca organisatie anders te gaan aanpakken. Tot nu toe deden we al jarenlang een beroep op onze leden om geregeld een toogbeurt op zich te nemen. We merken echter dat hier minder en minder enthousiasme voor is en dat de organisatie hiervan te veel tijd opslorpt van een vrijwilliger. Voortaan zal tijdens de wedstrijden de toog bemand worden door een vast klein team van toogmedewerkers die zullen werken onder een vrijwilligersstatuut. Tijdens de vakantie werd deze nieuwe organisatie op punt gesteld. We kunnen ondertussen een beroep doen op Stephanie Van Immerseel, Carina Rousseau en Marc Gils.  Veel dank hiervoor alvast Stephanie, Carina & Marc! 

18/08/2022 - Gezien de huidige economische omstandigheden zal ook Sikopi zijn drankprijzen in de kantine moeten verhogen. We willen deze prijsverhoging echter zo weinig als mogelijk doorrekenen naar onze leden.

Daarom zullen we de drankkorting voor leden verhogen van 5% naar 10%.  Je krijgt vanaf nu als je betaalt met je Sikopi lid- & drankkaart dus voortaan maar liefst 10% korting! Wil jij of een familielid ook lid worden van Sikopi en mee genieten van deze mooie kortingen en gratis toegang hebben voor alle thuiswedstrijden in zaal? Je kan al lid worden voor € 30 per seizoen. Stuur dan een mailtje naar secretaris@sikopi.be.

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

 

Korfbal is de meest geëmancipeerde sport van onze tijd. Mannen en vrouwen zijn in korfbal immers gelijk.  Een thema waar onze maatschappij dagelijks mee worstelt is op onze club, die een pioniersrol vervult in het Belgische korfbal, al jarenlang een normaliteit. Sikopi is dan ook veel meer dan een korfbalclub. Onze club is een familiale sportvereniging en we vinden het belangrijk om zowel recreatief als competitief korfbal aan te bieden. Beide gaan volgens ons hand in hand. Wie wil krijgt op onze club individuele sportieve begeleiding, daarnaast organiseren we talloze sociale activiteiten. We maken op onze club nooit onderscheid tussen geslacht, leeftijd, talent, beperking of afkomst. We geloven in alle leden en zien diversiteit als een kracht. Korfbalplezier en korfbalambitie versterken elkaar. Duurzaamheid en een goede jeugdwerking is voor onze club van cruciaal belang en de inzet van vrijwilligers vormt de basis van onze club.

 

Heb je interesse om ook lid te worden van onze korfbalclub, neem dan zeker contact.

 

Walter De Roeck

Voorzitter Sikopi vzw

© website powered by Twizzit.com