20/05/2022 - Dit weekend zijn het al de laatste wedstrijden voor onze jeugdploegen!  We blikken graag al eens terug op de klassementen tot nu toe op het veld.
Onze U11 speelt nog niet in competitieverband, maar mag wel al wedstrijdjes spelen tegen andere teams. Hier zie je ze elke week vooruitgaan. Ze maakten zelfs al eens 13 goals in één wedstrijd! Onze U13 heeft zich ook op het veld weten te plaatsen voor de topleague. Ze staan momenteel 3e in hun reeks en spelen dit weekend nog tegen koploper Boeckenberg. Zit er nog een stunt in op de laatste competitiedag? 

Onze U15 staat fier aan de leiding in hun reeks. Ze spelen dit weekend nog twee wedstrijden. Zowel op vrijdag als zondag krijgen ze nog een kans om hun beste beentje voor te zetten. Onze U17 behaalde vorig weekend een eerste overwinning in de eindronde van het veld. Ze wonnen na een collectief sterke wedstrijd tegen ASKC. Ze staan momenteel derde in hun reeks. Onze U19 staat op de eerste plaats in hun reeks. Ze spelen dit weekend niet, maar mogen dinsdag 24/5 die eerste plaats nog meer glans geven door te winnen tegen Voorwaarts.
 
Proficiat!