8 op 8 voor onze U12!


Zondag 06/10/2019
U12 Leuven – Sikopi: 3-4

Onze U12 waren de laatste weken goed op dreef en met een 6 op 6 trokken ze vol vertrouwen naar het verre Leuven, de laatste in de reeks, maar dat wil meestal niet veel zeggen. In een typisch Belgisch weertje met veel regen en koude, floot de scheidsrechter de match op gang.

Stan – Mo – Raz – Leonie: aanval op
Boy – Jules – Lio – Ella: verdediging op
Reserve: Lena en Lu’Ay

Een gelijkopgaande match met in het begin van de wedstrijd een net iets beter Leuven. Onze aanval raakt niet direct op volle toeren, maar toch krijgen wij de kans om op voorsprong te komen. Strafworpfout op Lena, deze wordt gemist door Stan. Enkele momenten later lukt het Leuven de openingstreffer te scoren. Onze U12 kunnen snel tegenscoren met een mooie inloper van Stan. Toch is het Leuven dat weer op voorsprong komt. Lio kan voor de rust de bordjes nog gelijk hangen (2-2).

We gaan rusten met een 2-2-tussenstand, deze match kan echt nog alle kanten op.  Na een korte halftime starten we aan de 2de helft.

We zien direct een veel beter Sikopi in de 2de helft met veel kansen. Stan kan al snel de 2-3 scoren via de stip na een fout op Ella. Nu komen we helemaal op toeren, Leuven komt er even niet meer aan te pas en wij kunnen verder uitlopen naar 2-4, een goal van Lena. Een 5-tal minuten voor tijd kan Leuven toch de aansluitingstreffer scoren. Toch nog enkele spannende momenten, maar een beter Sikopi weet de punten mee naar Linkeroever te nemen.

Proficiat aan heel de ploeg om er in deze weersomstandigheden vol voor te gaan. Nog een extra vermelding voor Mo en Jules die als youngsters alles gegeven hebben en een zeer goede match hebben gespeeld.  Nu rest ons enkel nog 1 punt te halen in onze laatste 2 matchen en ons doel is bereikt.

Verslag: Kim Colignon

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide