Terug naar 50 jaar Sikopi

1989

De bloeiperiode van Sikopi gaat verder. De senioren worden voor het eerst landskampioen op het veld. De junioren en de cadetten willen niet achterblijven en gaan ook met de oppergaai lopen. Satellietvereniging LOKO’85 maakt het succes compleet door op dezelfde dag als de Sikopi-senioren en -junioren de titel te pakken. Drie kampioenen op 1 dag, met uiteraard een gezellig Sikopifeestje er bovenop!

De jeugdwerking draait op volle toeren en zowel Sikopi als Loko’85 varen hier wel bij. Ook de nevenactiviteiten zorgen ervoor dat Sikopi een autoriteit wordt in de Belgische korfbalwereld. Wij zetten op verschillende vlakken de norm, met o.a. een sportverzorger en een technisch directeur. Zaken die nu normaal zijn, worden in de bloeiperiode van Sikopi één voor één ingevoerd, waarna andere verenigingen volgen. De jongste vereniging in de hoogste korfbalreeks is tevens trendsetter.

Jerry Aerts (Catba) en Sonja Roels (Borgerhout) worden gevierd als korfballer en korfbalster van het jaar 1989.

Album 1989:

Krantenartikels 1989:

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide