Terug naar 50 jaar Sikopi

1987

1987 is voor de seniorenploeg het jaar van “net niet”. Op de drie fronten grijpen ze net naast de prijzen. Anders is het gesteld met de scholieren en de junioren, want zij kunnen wel titels en kleine prijzen bijeensprokkelen. Satellietvereniging LOKO ’85 gaat op haar elan verder en pakt weer de nodige titels. De Australiërs komen voor de eerste keer op bezoek bij Sikopi. 

Paul Van Santvoort wordt aangesteld als nieuwe trainer, maar wordt een jaar geschorst wegens ronselpraktijken. Sikopi wordt in alle reeksen (senioren en jeugd) een grote leverancier van internationals. Frank Hardies en Monique Vleminckx, beiden van AKC, mogen zich korfballer en korfbalster van het jaar noemen.

De opwaartse trend die al enkele jaren bezig is, zet zich verder en Sikopi wordt, zowel sportief als qua ledenaantal, één van de grootste clubs van België. Maar het beste moet nog komen in de jaren die volgen. 

Album 1987:

Klik op de foto om het album van het jaar 1987 te bekijken.

Krantenartikels 1987:

Klik op de afbeelding om de krantenartikels van het jaar 1987 te bekijken.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide