Terug naar 50 jaar Sikopi

1983

1983 – Op sportief vlak komt Sikopi, met Rudy Ramaekers als coach, er helemaal bovenop en we draaien opnieuw mee aan de top. We worden zelfs zaalkampioen na een spannend duel tegen AKC. Tegen datzelfde AKC verliezen we enkele maanden later de finale van de Beker van België. Op het veld eindigen we bovenaan en we promoveren terug naar ereklasse, waar we in september als favoriet starten.

Ook onze jeugd laat zien dat ze erg getalenteerd is. Zo winnen zowel cadetten als scholieren het jaarlijkse Esperotornooi; onze junioren worden hier knap 2de. Op de Boeckenbergcross laten we ons ook opmerken: bijna een volledige cadettenploeg neemt deel en we veroveren de beste plaatsen.

We verwelkomen Guy Junes, Eric Driessens, Frank Erken en Frank “Boom” s’Jongers bij Sikopi! Korfballers van het jaar zijn deze keer onze eigen Leentje Mattheyses en voor de 2de maal op rij Marc Van Leuven.

Let op: er zijn meerdere pagina’s met foto’s.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide