Terug naar 50 jaar Sikopi

1979

Meer en meer mensen komen zich vestigen op Linkeroever en SIKOPI speelt daar verstandig op in. Dankzij het enthousiasme van de pioniers heeft de club inmiddels meer dan 200 leden en ze komt hierdoor terecht in de top tien van het Belgische korfbal.

SIKOPI staat dan al bekend als hechte familiale club: samen naast het veld, kijkend naar de kinderen, of de kinderen naar hun ouders. Ook de kaartavonden, uitstapjes, feestjes en allerlei activiteiten voor de kleintjes, zorgen ervoor dat korfbal een familiaal gebeuren is. Eveneens op sportief vlak gaat het SIKOPI voor de wind: voor het eerst moeten de topploegen ernstig rekening houden met het jongste broertje van Linkeroever.

De geweldige groei die SIKOPI doormaakt, zorgt ervoor dat de vereniging stilaan uit de accommodatie aan het groeien is. Gelukkig heeft het stadsbestuur er oog voor en met spanning wordt gewacht op de eerstesteenlegging van de beloofde nieuwe lokalen.

Let op: er zijn meerdere pagina’s met foto’s.

 

Krantenartikels:

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide