21/09/2014: Riviera – SIKOPI

Foto: Willy Zakeriesen

Foto: Willy Zakeriesen

A-ploeg

Mitch Lenaerts en de referee verhinderden voor SIKOPI een verdiend gelijkspel na een woelige en slopende wedstrijd, waarin brutaal spel nog vaak beloond werd met een strafworp. Het werd zo 9-8 bij de rust en 17-15 op het laatst, met 4 treffers van Mitch Lenaerts.

Scoorden voor SIKOPI: Yve (4), Johan M. (3), Lars (3), Rani (2), Karen, Mathias en ingekomen Jeroen elk 1.

B-ploeg

De reserven moesten van bij de start optornen tegen een fysiek en schotvaardig team, dat vlug aan de leiding kwam met 2-0 en 3-1. Hoe Jago (met strafworp) en Johan en Jeroen (3x) ook trachtten te effenen, kwam de rust met 7-5 voor Riviera.

In de tweede time konden Jago, Arne en ingekomen Christoph niet verhinderen dat de 2-puntenkloof bleef: 11-9 werd de eindstand.

C-ploeg

Een raak schietende Niels had vlug een 0-2 op de bordjes gezet en zorgde daarna ook voor 1-4. Met 4-7 werd gerust. Daar hadden  Zoë, Christoph en Sara mee aan gewerkt.

In de tweede helft ongeveer eenzelfde evolutie. Riviera dreigde even bij 6-8, maar Steve V., Xander, Nina en Christoph hielden het bij een 9-13-winst.

Boma Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide