1ste match terugronde: HMKC – Sikopi

Zondag 20/01/2019:
Hoboken2000/Mercurius – Sikopi


C-ploeg: vlotte winst! 

Al vlug staken de C-tjes hun bedoelingen niet onder stoelen of banken en veroverden ze van bij de start de leiding. Met een stip kon Jelle de eerst helft afsluiten met 7-12. In de tweede helft werd de kloof nog groter: 14-23 werd de eindstand. 

Samengevat scoorden voor Sikopi: Jelle 6x, Charlotte 4x, Sam en Robin elk 3x, Joeri en Linda elk 2x, Sharon, Arne en Eva allen 1x. 


B-ploeg: na inzinking toch nog gewonnen! 

Ook de B-tjes staken flink van wal en liepen twee tot drie punten uit en konden rusten met een 5-7-voorsprong. In de tweede helft kwam HMKC onverwacht stevig opzetten. Ze maakten eerst gelijk (7-7, 8-8 en dan weer 9-9) en namen zelfs de voorsprong: 12-10 en 13-11. Gelukkig gaven onze B-troepen zich niet gewonnen, maakten opnieuw gelijk én grepen kordaat de leiding. Na de 14-14 van Veronique, zorgden Arne, Christophe en Leen nog voor een 14-17-winst. 

Foto: Linda Smette


A-ploeg: te sterk voor de Hobokenaars

Sikopi stak daverend van wal en stond na amper twee minuten 0-3 voor. Iedere speler zou minstens eenmaal doelen in de eerste helft en aan de rust stond het scorebord al op 7-18!

De tweede helft zag in feite geen verandering in het overwicht van Sikopi, zodat er met een duidelijke winst van 15-34 kon worden afgesloten! Samengevat scoorden aan de lopende band: Johan 9x, Enya 7x, Mathias 6x, Lars 5x, Nils 3x, Sarah 2x, Krikry en Kim elk 1x. 

Foto: Linda Smette


Verslag: Veronique Van Roy

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide