Geen tweede stunt voor A-ploeg

Zondag 22/04/2018
A-PLOEG: Boeckenberg – Sikopi: 19-10

Sikopi niet opgewassen tegen Boeckenberg

Tegen Boeckenberg werd geen tweede stunt verwacht en die is er ook niet gekomen, vooral omdat we als geheel gewoon een maatje te zwak presteerden en niet de fysiek sterke homogeniteit van ‘de panters’ konden opbrengen. Toch startte Sikopi bijzonder hoopvol door 0-3 te scoren via Johan Moons, Sarah  Maes en Mathias Van der Linden. Hadden we een eerste stip niet gemist, dan was het zelfs 0-4 geworden. Maar nu kon Boeckenberg in 5 minuten gelijkstellen en ondanks hardnekkig verdedigen en nog één ver schot van Johan  Moons, werd de rust bereikt met een 8-5-achterstand.

In de tweede helft bleef onze afwerking vrij beperkt. Lars Mattheyses lukte nog 9-6, Mathias Van der Linden flitste nog 13-7 binnen en Lars Mattheyses benutte een goede pas van Charlotte Vanhaevermaet: 15-8. Joni Junes, als beste dame (16-9) en Mathias Van der Linden (18-10) zorgden ervoor dat we niet volledig ‘gebuisd’ werden, want Boeckenberg won slechts met 19-10.

We moeten nog zeker 1 keer winnen of gelijkspelen om in de topreeks van de veldcompetitie te kunnen blijven!


B-PLOEG
Boeckenberg – Sikopi: 16-12

Onze reserven hadden vooraf flink het hoofd geboden tegen de sterke panters. Bij de rust stond er 8-6 op het scorebord en de tweede helft verliep identiek, wat de match deed eindigen op 16-12.

Samengevat doelden voor Sikopi: Dante Bernard 4, Christoph Van Steelandt 4, Nils De Bremaeker 2, Niels Van Brempt 1 en Charlotte Vanhaevermaet 1.


Verslag: Henri Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide