↑ Terug naar Teams

Multimove voor kinderen

U6: Multimove voor kinderen vanaf 3 jaar! 

Korfbalclub Sikopi is een erkend Multimove-aanbieder!

Multimove

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen, waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

12 bewegingsvaardigheden 

Tijdens de Multimove-lessen worden kinderen in bewegingssituaties geplaatst waarin de 12 fundamentele vaardigheden aan bod komen. Dit zijn bewegingsvaardigheden die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu (en later als volwassene) zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren. 

Multimove bevordert de motorische ontwikkeling van onze jonge kinderen significant. Een programma als Multimove is nodig om een kind zijn normale motorische ontwikkeling door te laten maken. Een éénmalige deelname aan een Multimove-lessenreeks blijkt onvoldoende. Daarom biedt korfbalclub Sikopi blijvende initiatieven aan ten aanzien van gevarieerd bewegen. 

 

Kom eens kijken!

 

SEIZOEN 2016-2017

 
MEISJES JONGENS
Meisjes zijn meer dan welkom! DE MOLDER Elias
  HEBBINCKUYS Jack
  LALOO Lesq
  USLU Emre
  VAN CAMPO Mauro
  VERSTRAETEN Peer
  VERVOORT Chayton
LESGEVERS SEIZOEN 2016-2017
BRUYNINCX Erna en VAN DE VELDE Kristof
MULTIMOVE-LESSEN

VELD: woensdag van 15 u. tot 16 u.

September, oktober, maart, april en mei
August Van Cauwelaertlaan, 2050 Antwerpen-LO


ZAAL: woensdag van 15 u. tot 16 u.

November, december, januari en februari

Voor meer info of een afspraak voor een eerste kennismaking kan je een mail sturen of bellen naar Kristof Van de Velde: 0491/16.46.29. 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide