aug 09 2018

Het ‘Sikopi 50’-feestmenu


Met trots stellen wij je ons feestmenu voor!

Aperitief

  • Sikopi50-apero met aanverwanten

Buffet

  • Traag gegaarde zalm met zeekraal, overgoten met warme bearnaisesaus
  • Scampi met gebakken ananas en cocktailsaus
  • Worstjes van de grill
  • Kloostervarkengebraad vergezeld van een graanmosterdsausje
  • Gemarineerde kippenspiesjes
  • Rib-eye van het Holsteinrund “à la minute” en verder volgens de wens van de gast, versneden met een echalottesaus
  • Hamburgers (speciaal voor de kinderen)

Veggie

  • Warm
    • Tomaatjes
    • Champignons
    • Courgettes
    • Rozemarijnaardappeltjes
  • Koud
    • Zuiderse pastasalade
    • Pastasalade met bieslook en pijpajuin
    • Bulgursalade
    • Provençaalse aardappelsla
    • Gemengde verse groensalade met rammenas en radijsjes, chiazaadjes, sla
    • Gemengde verse groensalade met wortel, rode biet, knolselder, tomaat, komkommer, sla

Dessert

  • Gekarameliseerde ananas van de grill

Dit alles wordt vergezeld van diverse koude en warme bijgerechten, sauzen en een assortiment broodjes.

Kinderen kunnen eveneens genieten van de bovenstaande gerechten, maar ze krijgen kleinere porties.


Inschrijven voor de festiviteiten kan nog steeds!

Bevestig je aanwezigheid via sikopi50@sikopi.be


 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide