Sikopi/Chase is blij te kunnen melden dat ze een akkoord hebben met Tim Meeussen als T1 en Nils Hufkens als T2 voor het seizoen 2024-2025.

Tim groeide als jeugdtrainer door naar T2 bij Boeckenberg. Met de B-ploeg van Boeckenberg speelde hij kampioen in 2018 en hij was als T2 ook betrokken bij het behalen van meerdere titels en Europacup finales met het A-team. Van 2019 tot 2022 was Tim T1 bij Blauw-Wit. In zijn laatste jaar bij Blauw-Wit behaalde hij de promotie naar de promoleague. Welkom, Tim!

Nils is momenteel bezig aan zijn laatste seizoen als speler bij Meeuwen. Hij is al jarenlang actief als jeugdtrainer bij Meeuwen & Kwik. Hij behaalde een trainer B diploma. Dit jaar is hij ook actief als coach van de U19 van Kwik waarmee hij binnenkort de kruisfinales speelt om de zaaltitel bij de U19 binnen te halen. Welkom, Nils!

We kijken er naar uit om het goede werk van de voorbije jaren verder te zetten met Tim & Nils.

Dit betekent dus ook dat we afscheid nemen van Adri en Jurgen. Adri heeft de voorbije jaren zowel als T2 en ook T1 onze kerngroep begeleid. Als T2 werd Adri kampioen met B en C ploeg in de promoleague. Adri bouwde opnieuw een verjongd, maar gebalanceerd A-team uit dat klaar is om de positieve lijn verder te zetten de komende jaren. Op dit moment staat het team 2e in de veldcompetitie en 3e in de zaalcompetitie. We hopen Adri volgend jaar nog veel te zien in de tribune als Sikopi-supporter!

Jurgen zijn passage bij Sikopi/Chase was kort, maar we hebben Jurgen allemaal leren kennen als een zeer sympathieke coach en trainer. We wensen Jurgen alle succes toe in zijn verdere trainerscarrière en komen elkaar ongetwijfeld nog veel tegen. Succes, Jurgen!